Søg
Close this search box.

Uniconta

Modernisér din virksomheds økonomistyring med Uniconta

Uniconta er dit komplette cloudbaserede økonomisystem

Tag et skridt ind i fremtiden med Uniconta – det avancerede 100% cloudbaserede økonomisystem. Uanset om din virksomheds økonomi kræver individuel tilpasning eller standardiserede processer, tilbyder Uniconta den effektive løsning, du har brug for.

Boesgård Data ApS har den glæde at præsentere Uniconta som forhandler – kontakt os i dag og hør mere om, hvordan du kan komme i gang med at bruge Uniconta

Bliv en del af Uniconta-oplevelsen

Som Uniconta Partner giver vi dig muligheden for at opleve Uniconta med vores vejledning og rådgivning til rådighed. Ønsker du at afprøve systemet eller oprette et nyt regnskab, er første skridt at oprette en bruger og downloade Uniconta. Vores guidende proces vil hjælpe dig igennem. For mere information om opstarten i Uniconta, find Quick Guiden til opstart på vores hjemmeside.

Dit virksomheds økonomistyring fortjener den bedste – og mest fremtidssikre – løsning. Vælg Uniconta som din partner i den digitale økonomiske transformation og moderniser din virksomheds økonomistyring og skab en mere effektiv økonomisk fremtid.

Hos Boesgård Data står vi klar til at hjælpe dig med Uniconta – du er velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere.

Prøv Uniconta

Vil du prøve Uniconta eller oprette et helt nyt regnskab, skal du starte med at oprette dig og downloade Uniconta kan du følge disse links:

Opret Bruger her

Download Uniconta her

Kontakt Boesgård Data i dag

- for at starte din virksomheds rejse mod fremtidens økonomiske styresystem.