Søg
Close this search box.

Backup

Beskyt din virksomheds data effektivt med Acronis

Boesgaard Data hjælper dig med at prioritere IT-sikkerhed

Har din virksomhed sikret sig imod datatab? Hos Boesgård Data betragter vi IT-sikkerhed som en afgørende prioritet. Backup er ikke blot en mulighed, det er din sidste forsvarslinje mod datatab efter et nedbrud, en virusangreb eller en menneskelig fejl.

Hos Boesgård Data har vi som mål at hjælpe dig til enkel, professionel og sikre backup-løsninger, så du er sikret, hvis uheldet skulle være ude. Hos os får du den rigtige løsning og vejledning, således at din backupløsning er den rette fra starten.

Vi bruger Acronis til at sikre dig den bedste sikkerhed

Vi benytter os af det moderne IT-backup system Acronis, som løsning til automatisk online backup af dine vigtige data. Gennem en krypteret linje sørger vi for, at dine data forbliver sikre og uden risiko for at ende i de forkerte hænder.

Vil du høre mere om hvordan? Så kontakt os i dag – vi glæder os til at hjælpe dig mod en mere sikker IT-virkelighed.

Acronis - Overvågning og reaktion i realtid​

Vi går skridtet videre i at sikre din virksomheds data. Acronis giver os mulighed for at overvåge alle vores kunders backupløsninger i realtime. Dette giver os en hurtig reaktionsmulighed, hvis situationen pludselig skulle kræve det.

Det skaber også tryghed for dig som kunde – du ved nemlig, at vi overvåger din data i fuld fortrolighed og i realtid. Vi kan derfor rykke hurtigt på eventuelle problemer.

Din virksomheds data er i sikre hænder hos Boesgård Data

Vi ved, at din virksomheds data er helt central for din virksomheds drift og udvikling. Dit virksomhedsdata er afgørende, og det fortjener den bedste beskyttelse. Lad Boesgård Data være din partner i at skabe en solid it-sikkerhedsstruktur med Acronis.

Kontakt os nu for at sikre din virksomheds fremtid ved at vælge den rette backupløsning fra starten – vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej.

Kontakt Boesgård Data i dag

- for at starte din virksomheds rejse mod fremtidens økonomiske styresystem.