Søg
Close this search box.

CSR og bæredygtighed

Bæredygtighed hos Boesgård Data:

Hos Boesgård Data er vi bevidste om vores ansvar som virksomhed overfor miljøet og fremtidige generationer. Derfor ønsker vi i Boesgård Data at arbejde mere strategisk med bæredygtighedsagendaen. Vi arbejder løbende på at minimere vores miljøpåvirkning og ønsker at fremme en mere bæredygtig praksis.

Demontering af PC’er

En af vores initiativer er den ansvarlige håndtering af brugte PC’er. Vi har indført en særlig proces, hvor brugte PC’er bortskaffes på en mere miljøvenlig måde. Vi demonterer hver enhed, skiller den ad og deler komponenterne op, så de kan genanvendes eller recirkuleres. Dette hjælper med at reducere elektronisk affald og beskytter miljøet mod farlige stoffer.

Klimaregnskab

Vi er også i starten af planlægningsfasen i udvikling et klimaregnskab, der vil give os indsigt i vores CO2-aftryk og andre miljømæssige påvirkninger. Dette vil hjælpe os med at identificere områder, hvor vi kan gøre forbedringer og reducere vores klimapåvirkning. Vores mål er at skabe en mere gennemsigtig og ansvarlig forretning ved at måle vores indsats og træffe nødvendige tiltag.

Gennem vores bæredygtighedsindsatser stræber vi efter at minimere vores miljøbelastning og efterlade en positiv arv for vores samfund og planet. Vi tror på, at vores kollektive indsats kan gøre en forskel – og vi anerkender, at vi som virksomhed har et medansvar for at skabe en grønnere fremtid, hvor teknologi og bæredygtighed går hånd i hånd.

Kontakt Boesgård Data i dag

- for at starte din virksomheds rejse mod fremtidens økonomiske styresystem.