Retur til index/ startside

o1.gif - 3308 Bytes

Endnu engang velkommen her hos Boesgård Data ApS.

Boesgård Data har mere end 20 års erfaring med salg, udvikling og reparation af professionelt dataudstyr og - programmer. Vi producerer og servicerer effektive IT-løsninger til erhvervskunder samt til offentlige virksomheder og institutioner.
Moderne IT-løsninger skal tage udgangspunkt i kundernes behov. Det ved vi hos Boesgård Data. Derfor er vores IT-løsninger altid udviklet i tæt samarbejde med vores kunder. Dermed er der garanti for at enkelthed, kvalitet og tilfredshed finder sammen.
Boesgård Data er landsdækkende totalleverandør af dataudstyr, software, etablering af netværk samt Internet. Desuden har vi en omfattende undervisning inden for IT-området blandt andet i Microsoft produkter samt finans- og administrationssystemer. På dette punkt kan vi også målrette undervisning til kundernes ønsker.
Vi producerer vores egen PC´er - Annett - som vi konfigurere individuelt efter vores kunders behov. Desuden forhandler og reparerer vi alle kendte PC mærker og kvalitetsprintere som f.eks. HP, OKI, Lexmark og Canon.

Kunden i centrum, når det gælder:

♦ Rådgivning
♦ Salg
♦ Service
♦ Udvikling
♦ Uddannelse
♦ Reparation